تاریخ ویرایش: شنبه, ۲۷ شهریور , ۱۳۹۵

اخبار › کارگاه دو روزه كنترل دیابت ، فشار خون و بیماریهای قلبی – عروقی

IMG_0443

کارگاه آموزشي دو روزه “اصول پیشگیری ، تشخیص و درمان دیابت و فشار خون و نحوه برخورد با عوارض آنها ” با حضور پزشکان شاغل در این حوزه و مراقبین سلامت مراکز تحت پوشش با هدف آشنايي بيشتر حاضرين با عوارض اين بيماري ها و پيشگيري از آنهادر نظام نوين تحول سلامت برگزار گرديد .

در ابتدا جناب آقای دکتر محمد محمدی معاونت محترم بهداشتي دانشگاه ضمن خير مقدم به حاضرين، با بیان گوشه اي از برنامه تحول سلامت، به دقت هر چه بیشتر در ثبت بیماریهای غیر واگیر در سامانه ملی سیب تاكيد نمودند.

در اين كارگاه جناب آقای دکتر عباس توکلیان فوق تخصص غدد متابولیک و سرکار خانم دکتر نسرین رضویان زاده متخصص داخلی ، به تدريس مطالب پرداختند. از عناوین مطرح شده در این كارگاه می توان به بیان آمارها و شاخصهای موجود، ارائه آخرین مقالات علمی در حوزه دیابت و فشار خون ، راهکارها و متدهای نوین درمانی دنیا و تشریح پروتکل کشوری پیشگیری و درمان در گروههای هدف اشاره نمود.