تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۳۹۵

اخبار › کارگاه آموزشی سل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:

کارگاه آموزشی سل  جهت  مراقبین سلامت و پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت ، به مدت دو روز در محل سالن آموزش معاونت بهداشت  برگزار گردید.

دکتر محمد محمدی معاون بهداشتی دانشگاه هدف از برگزاری این کارگاه آموزشي  را افزایش  توانمندی  پزشک و تیم سلامت در شناسایی، بیمار یابی ،تشخیص ،مراقبت و درمان سل بیان نمودند.

خانم دکترفاتح مسئول واحد بیماریها  درصد موارد شناسایی شده سل در کشوررا ۱۴ در ۱۰۰ هزارنفر اعلام و بیان نمودند  انتظار می رود در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود  نیز به همین میزان وجود داشته باشد که این آمار معادل ۳۴ تا ۳۵ بیمار مسلول است كه بايد۵۰ درصد مواردآن سل ریوی اسمیر مثبت (۱۷ بيمار) باشد.

در ادامه دکتر نزاکتی (فوکال پوینت عفونی دانشگاه) در خصوص بیماری سل ،روشهای تشخیص و درمان، اطلاعات  کاملی را به شرکت کنندگان این کارگاه دوروزه ارائه  کردند.

در پایان دکترفاطمه رحیمی با ارائه اطلاعاتی در خصوص وضعیت سل در جهان ،ایران و شاهرود ، از شرکت کنندگان كارگاه درخواست  نمودند نسبت به انجام بیمار یابی فعال و دقت در کیفیت نمونه های ارسالی اقدام نمایند