تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۲۷ مهر , ۱۳۹۵

اخبار › کارگاه آموزشی “ترویج تغذیه با شیر مادر و رفع مشکلات شیر دهی”

به گزارش روابط عمومی  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر و رفع مشکلات شیردهی در روزهای ۲۴ و ۲۵ مهرماه ۱۳۹۵ ، با حضور آقای دکتر فریور، رئیس انجمن علمی  ترویج تغذیه با شیر مادر، جهت مراقبین سلامت، پزشکان و تعدادی از پرسنل بیمارستانها در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این کارگاه، شرکت کنندگان با اهمیت و لزوم شروع تغذیه انحصاری با شیر مادردر ساعت اول تولد و تماس پوست با پوست آشنا شدند.دکتر فریور در ادامه اضافه کرد ترویج تغذیه با شیر مادر به عنوان راهکارمؤثر کاهش مرگ و میر کودکان و ارتقا ء سلامت جسم و روان مادر و کودک ،خانواده و جامعه محسوب می شود. وی با بیان اینکه مادرانی که شیردهی به کودک دارند کمتر دچار سرطان می شوند،خاطر نشان کرد: اگر مادری بیش از ۱۲ماه شیر دهی داشته باشد، احتمال ابتلا به سرطان سینه و تخمدان، ۲۸ درصد در وي كاهش خواهد يافت.

این کارگاه دوروزه با هماهنگی و همکاری واحد سلامت خانواده و جمعیت  معاونت بهداشتی برگزارگرديد