تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۱۱ آبان , ۱۳۹۵

اخبار › جلسه سرگروههای حلقه های صالحین بسیج جامعه پزشکی شاهرود برگزار شد

جلسه برگزاری سرگروههای حلقه های صالحین بسیج جامعه پزشکی در روز ۹ آبان ۱۳۹۵ در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تشکیل شد.

این جلسه با حضور خانم دکتر مهرابی رئیس بسیج جامعه پزشکی استان سمنان، مهندس علینژاد معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه و از سرگروههای حلقه های صالحین، سرهنگ جواد رضوانی مسئول بسیج جامعه پزشکی شاهرود و ۶۰ نفر از سرگروههای حلقه های صالحین با هدف تعامل ،همدلی و توانمند سازی هر چه بیشتراعضا درحوزه سلامت برگزار گردید.

درادامه آقای علینژاد با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد مساحت استان را از لحاظ سلامت در دست داریم اضافه کرد با توجه به اینکه نیازهای سلامت روز به روز در حال تغییر است ما نیز توانسته ایم با برنامه ریزیهای دقیق و علمی در حوزه سلامت به روز باشیم .ایشان در ادامه افزودند یکی از مهمترین برنامه های حوزه سلامت بحث خود مراقبتی است.

گفتنی است در پایان این نشست، پرسش و پاسخ سرگروههای حلقه های صالحین با دکتر مهرابی رئیس بسیج جامعه پزشکی انجام گرفت.