تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۱۷ آبان , ۱۳۹۵

اخبار › نخستین اجرای نمایش دو مرد در یک اتاق در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

IMG_5864

به گزارش روابط عمومی معاوت بهداشتی دانشگاه :اجرای نمایش “دو مرد در یک اتاق ” به کارگردانی مسعود رایگان وبا بازی خسرو شهراز و اردلان شجاع کاوه در روز ۱۶ آبان ماه ۱۳۹۵در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده ی پزشکی دانشگاه برگزار شد.

این نمایش که با هدف پیشگیری از بیماری ایدز و به سفارش معاونت اجتماعی و مشارکتهای مردمی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی تهیه شده، در اولین روزاز اجرای این نمایش در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در میان استقبال گسترده دانشجویان شاهرودی روی صحنه رفت.

محرم براتی مجری طرح نمایش “دو مرد در یک اتاق” با بیان اینکه این نمایش از سال ۱۳۹۲ و در سه نوبت باهنرمندان مختلف برگزار شده بود با هماهنگی  های انجام شده با وزارت بهداشت برای نخستین بار، در اجرای شهرستانی این نمایش، در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود روی صحنه رفت.

براتی  ضمن ابراز رضایت از میزان استقبال دانشجویان در دو سانس مختلف افزود:پرسش و پاسخهای دانشجویان در سالن نشان از استقبال این قشر تحصیلکرده از موضوع نمایش داشت.

گفتنی است در پایان بسته های آموزشی به منظور آشنایی همگانی با بیماری ایدز و راه های پیشگیری ،که به همت  معاونت بهداشتی دانشگاه (واحد بیماریهای واگیر) تهیه شده بود به شرکت کنندگان عرضه شد

IMG_5894