تاریخ ویرایش: شنبه, ۲۲ آبان , ۱۳۹۵

اخبار › برگزاری جلسه ی واحد سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس ،با مدیران و مربیان آموزش و پرورش شاهرود

IMG_20161110_111124

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:

جلسه ی آموزشی واحد سلامت نوجوانان،جوانان ومدارس،با مدیران و مربیان آموزش و پرورش در روز ۲۰آبان ماه سال جاری و در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد.

در این جلسه حسین عابدی کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان در خصوص اهمیت  سلامت دانش آموزان در مدارس نکاتی را به حاضرین در جلسه توضیح داد و هدف از برگزاری این جلسه را توانمند سازی مدیران و مربیان جهت ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان و خانواده ی آنان عنوان کرد .در ادامه آقای عابدی به مدیران و مربیان مدارس در خصوص سلامت دانش آموزان و خانواده ها به ۳ نکته مهم اشاره وبا بیان اینکه اگر بتوانیم تغذیه سالم،تحرک جسمانی و حذف دخانیات را به درستی آموزش دهیم بسیاری از برنامه های سلامت دانش آموزان را تامین کرده ایم.

شایان ذکراست در این جلسه کارشناسان واحدهای بهداشت محیط ،پیشگیری و مبارزه با بیماریها، سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد ،بهداشت محیط، وآموزش و ارتقاء سلامت در خصوص مطالب فوق مطالبی را  به شرکت کنندگان ارائه کردند.

پرسش و پاسخ مدیران و مربیان با کارشناسان واحدهای بهداشتی معاونت ،پایان بخش این جلسه بود.