ورود كاربران

تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۲۴ آبان , ۱۳۹۵

اخبار › تشکیل کمیته بهداشت کشاورزی در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

DSC_0017

سومین نشست کمیته بهداشت کشاورزی با حضور معاون اجرایی معاونت بهداشتی و ادارات جهاد کشاورزی ،دامپزشکی ،محیط زیست،اداره تعاون روستایی ،خانه کشاورز،اداره آبفای شهری و… ،شهرستانهای شاهرود ،میامی وبسطام در روز ۲۳ آبان ماه سال جاری و در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

شیوا زاهدی مسئول واحد بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی هدف ازبرگزاری این کارگاه را حفظ سلامت کشاورزان ،خانواده های آنان ،حفظ سلامت محیط زیست و محصولات کشاورزی عنوان کردو استانداردسازی پساب جهت مصرف کشاورزی را مورد تاکید قرار داد.

در ادامه محمد علینژاد معاون اجرایی معاونت به بررسی عملکرد برنامه بهداشت کشاورزی و ارائه گزارش و اقدامات صورت گرفته در دومین نشست این کمیته پرداخت و همکاری بین بخشی ادارات و ارگانهای درگیر با این موضوع را در این زمینه بسیار مهم توصیف کرد.

ملیحه راحتی کارشناس مسئول حفظ نباتات جهاد کشاورزی شاهرود گزارشی از روند فعالیتهای جهاد کشاورزی و سموم مصرفی ارائه نمود. شایان ذکر است در این نشست کارشناسان واحدهای بهداشت محیط ،حرفه ای به تشریح فعالیتهای زیر کمیته پرداختند.

پرسش و پاسخ ادارات با مسئولان واحدهای بهداشتی پایان بخش این جلسه بود.

گفتنی است این کارگاه به همت واحد بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی برگزار شد.

نظرات

Your email address will not be published. Required fields are marked *