تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۱۶ آذر , ۱۳۹۵

اخبار › روز جهانی داوطلب بر همه داوطلبان سلامت و خدمت گزاران این عرصه مبارک باد .

Untitled

“توسعه مشارکت داوطلبان سلامت در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر”

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:

حامد شیرمحمدی کارشناس جلب مشارکت های مردمی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن تبریک روز جهانی داوطلب اظهار نمودند :

هر ساله پنجم دسامبر مصادف با ۱۴ آذرماه که در سال جاری در روز ۱۵ آذر ماه واقع شده است  به عنوان روز جهانی داوطلب نام گذاری می شود و مطابق هر ساله شعاری به مناسبت این روز انتخاب و به دانشگاه های سراسر کشور ابلاغ می شود، که شعار امسال ،توسعه مشارکت داوطلبان سلامت در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر است .توسعه هر جامعه در گرو توانمندي و مشاركت اعضاي آن جامعه است و دستيابي به اين هدف نيازمند تلاشي مجدانه است كه درآن داوطلبین سلامت سهم زیادی دارند.

خدمات داوطلبانه خدماتي است كه افراد خير انديش بدون انتظار پاداش مادي براي بهبود زندگي سالم و مناسب ديگران تلاش مي كنند و این فعالیت ها چشم انداز مشخصي از مشاركتهاي مردمي است .

داوطلب سلامت از ميان مردمان هر محله با داشتن حداقل سواد خواندن و نوشتن ، برخورداري از مقبوليت اجتماعي ، برخورداري از وقت كافي ، داشتن علاقه و انگيزه براي انجام فعاليتهاي اجتماعي انتخاب و دعوت به همكاري مي شوند . داوطلبان سلامت در برابر مشكلات موجود در محله خود احساس مسئوليت كرده و موضوعات بهداشتي اساسي مورد نياز براي رسيدن به سلامت فردي ، خانوادگي و اجتماعي را بخوبي فرا گرفته و اين دانستني ها را به مردم محله خود انتقال مي دهند.

یک ویژگی مهم داوطلبان سلامت، داشتن روحیه همکاری و تعاون و علاقه مندی به انجام فعالیت های مفید اجتماعی است.