تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۱ دی , ۱۳۹۵

اخبار › کارگاه پیشگیری از خودکشی و اختلالات روانپزشکی در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:

کارگاه پیشگیری از خودکشی و اختلالات روانپزشکی در هفته آخر آذرماه سال جاری با حضور ۶۰ نفر از پزشکان شاغل در مراکز جامع سلامت شهری و روستایی، در محل سالن  اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

دکتر محمد محمدی سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن خوشامد گویی به همکاران، هدف از این کارگاه را توانمند سازی پزشکان در خصوص پیشگیری، تشخیص و درمان اختلالات روانپزشکی در سطح مراکز جامع سلامت شهری و روستایی بیان کرد.

در ادامه دکتر شاهرخ آقایان روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه، درباره تعریف خود کشی، تاریخچه و باورهای غلط اجتماع ، عوامل روانی جسمانی ، سایر عوامل خطر ساز منجر به خودکشی، نحوه ارتباط صحیح پزشکان با بیمار اقدام کننده و دستورالعمل های درمان این بیماران را، تشریح کرد.

دکتر مریم فرجامفر روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه، راجع به پیشگیری، تشخیص و درمان اختلالات اضطرابی و دستورالعمل های درمانی این دسته از اختلالات روانی توضیحاتی را ارائه و آموزش های لازم به همکاران پزشک ارائه نمودند.

در پایان فرم پس آزمون و ارزیابی اثر بخشی دوره های آموزشی توسط همکاران حاضر در این جلسه تکمیل شد.

گفتنی است این کارگاه به همت واحد سلامت روانی _اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد معاونت بهداشتی برگزار گردید.