تاریخ ویرایش: شنبه, ۴ دی , ۱۳۹۵

اخبار › همایش ازدواج دانشجویی سالم وآسان در جوانان، در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

DSC_0062

همایش ازدواج دانشجویی سالم وآسان در جوانان ،از سوی واحد نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه روز ۲۹ آذرماه و درمحل سالن سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی:

حسین عابدی کارشناس مسئول واحد نوجوانان،جوانان و مدارس، هدف از برگزاری این کارگاه را آموزش و مهارت زندگی در برابر آسیبهای اجتماعی در جامعه و عدم رقبت به ازدواج ،در سنین پایین به خاطر تغییر و باورهای غلط به ازدواج عنوان کرد.

در ادامه دکتر مصطفی فروتن روانشناس ،مدرس و محقق علوم رفتاری ،با اشاره به اینکه علت شکست بسیاری از ازدواج ها در نتیجه عدم یادگیری مهارت های زندگی است اضافه کرد: امروزه باید دختران و پسران جامعه را به گونه ای توانمند کنیم که در مقوله ازدواج با مشکل طلاق روبرو نشوند.

دکتر فروتن آزاد بودن ،شتابزدگی ،حس تنهایی و نیازهای جنسی را از جمله دلایل مهم ازدواج های نامناسب عنوان کرد و افزود: این عوامل با سرعت سرسام آوری در جهان رو به جلو حرکت می کنند.

پرسش و پاسخ دانشجویان بادکتر فروتن پایان بخش این مراسم بود.

شایان ذکر است این همایش با همت واحد نوجوانان ،جوانان ومدارس معاونت بهداشتی ،معاونت دانشجویی و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.

DSC_0063