تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۵ دی , ۱۳۹۵

اخبار › کارگاه آموزشی ایدز و نحوه برخورد سندرمیک با بیماریهای آمیزشی در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد.

IMG_0916

کارگاه آموزشی ایدز و نحوه برخورد سندرمیک با بیماریهای آمیزشی درروز۱  دیماه و در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه،  با شرکت کلیه پزشکان و ماماهای مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:

دکتر منصوره فاتح کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای این معاونت هدف از برگزاری این کارگاه رانحوه برخورد با بیماریهای آمیزشی،پیشگیری و درمان این بیماریها عنوان کرد.

دکتر فاتح در ادامه افزود:از آنجایی که پزشکان و کارکنان بهداشتی نقش مهمی در پیشگیری و درمان عفونت های آمیزشی دارند،استفاده از این آموزشها، ضمن تاکید بر محوریت پیشگیری و درمان ،کمک موثری برای افزایش توانایی همکاران در مقابله با گسترش و عفونتهای آمیزشی و اچ آی وی باشد.

در ادامه خانم دکتر ولی خانی متخصص بیماریهای عفونی در مورد راههای پیشگیری و کنترل در رابطه با ،مواجهه شغلی با این بیماری، آموزشهای لازم را ارئه کردند.

پرسش و پاسخ همکاران با سرکار خانم ولی خانی پایان بخش این کارگاه بود.

شایان ذکر است این کارگاه به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها ی معاونت بهداشتی برگزار گردید.