تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۵ دی , ۱۳۹۵

اخبار › حضور فعال معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در راه اندازی غرفه مشاوره رایگان تغذیه انحصاری شیر مادر و خدمات سلامت خانواده.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:

در اولین جشنواره فرهنگ سازی و ترویج زایمان طبیعی که در روز دوم و سوم دیماه و در محل بیمارستان بهار شاهرود برگزار گردید، معاونت بهداشتی دانشگاه با داشتن ۲ غرفه فعال با عنوان  مشاوره رایگان تغذیهانحصاری شیر مادر و خدمات سلامت خانواده به ارائه خدمات درکلیه گروههای سنی پرداخت.

دکترناهید عامریان مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت با بیان اینکه در غرفه شیر مادر، با حضورمشاورشیردهی معاونت بهداشتی آموزشهای لازم در خصوص، مزایای شیردهی، نحوه شیر دهی ،جهت مراجعه کنندگان گروه هدف ارائه گردید.

دکتر عامریان اضافه کرد درغرفه دیگرکه با عنوان خدمات سلامت خانواده ،شامل کودکان ،نوجوانان،جوانان،میانسالان  وسالمندان بود ،توزیع قرص ویتامین دی ،توزیع کتابهایی با موضوع کار و رنگ ویژه کودکان ،راهنمای ازدواج پایدار،شیوه زندگی و ناباروری ،توزیع گردید.

گفتنی است این غرفه ها با تلاش واحد سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی انجام شد.