تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۸ دی , ۱۳۹۵

اخبار › کمیته فوری بهداشت کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه ،در ستاد فرماندهی حادثه، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی :

کمیته فوری بهداشت کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه ،در ستاد فرماندهی حادثه معاونت بهداشتی در روز ۸دیماه و درمحل سالن اجتماعات این معاونت در پی وقوع زلزله در روستای نردین، برگزار گردید.

در پی خبر وقوع زلزله ،از سوی مسئول مرکز خدمات جامع سلامت روستای نردین در ساعت ۱  بامداد ۸ دیماه سال جاری به ستاد فرماندهی حادثه معاونت بهداشتی ،این ستاد با اطلاع رسانی به اعضا ICSدر آماده باش کامل قرار گرفت، ودراولین اقدام، تیم ارزیاب سریع بهداشت را به محل حادثه اعزام ،ودر ادامه جهت اقدامات و تصمیمات لازم به تبادل نظر پرداختند.

لازم به ذکر است سامانه فرماندهی حادثه مستقر در مرکز خدمات جامع سلامت نردین از اولین لحظات وقوع زلزله در آماده باش کامل به سر برده و درحال ارائه خدمت به مردم می باشند.

DSC_0123    DSC_0124