تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۴ بهمن , ۱۳۹۵

اخبار › اجرای برنامه کمک غذایی مادران باردار روستایی نیازمند به حمایتهای تغذیه ای در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:

برنامه کمک غذایی مادران باردارو شیرده واجد شرایط و نیازمند به حمایتهای تغذیه ای با مشارکت موسسه بنیاد علوی و معاونت بهداشتی دانشگاه در این شهرستان اجرا شد

مهسا نخعی کارشناس واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه هدف از اجرای این برنامه را افزایش وضعیت تغذیه مادران باردار و شیرده مناطق روستایی عنوان کرد.

نخعی در ادامه با بیان اینکه در این برنامه زنان باردار واجد شرایط دریافت سبد غذایی از ابتدای ماه چهارم بارداری تا ۶ ماه پس از زایمان تحت پوشش این طرح قرار می گیرند،اضافه کرد تعداد زنان باردار تحت پوشش در این شهرستان ۴۵۰ نفر می باشد که هر ۲ ماه یکبار این سبد کمک غذایی را به صورت رایگان دریافت می کنند.