تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۵ بهمن , ۱۳۹۵

اخبار › برگزاری کارگاه آموزشی تب مالت بر اساس مدل آموزشی SHEP در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:

کارگاه آموزشی تب مالت بر اساس مدل SHEP (مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامت) با حضور پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت در روز ۵ بهمن ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

دکتر زهرا قدسی پورمعاون فنی معاونت بهداشتی ضمن خوشامدگویی به پزشکان، هدف از برگزاری این کارگاه را کنترل بیماری تب مالت، سالک و آشنایی با آخرین دستورالعملهای کشوری در خصوص این بیماریها عنوان کرد.

دکترزهرا ولی خانی متخصص بیماریهای عفونی در ادامه در خصوص درمان  بیماری تب مالت و سالک به ارائه مطالب از طریق اسلاید نمود.

در ادامه این کارگاه رضا نجوی کارشناس  برنامه زئونوز معاونت بهداشتی در خصوص اهمیت آموزش تب مالت بر اساس مدل SHEP ،و نکاتی در مورد بیماری سالک جلدی و وضعیت اپیدمیولوژیک آن ارائه کرد.

شایان ذکر است این کارگاه به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی برگزار ور در ابتدا پیش آزمون ودر پایان این کارگاه از مدعوین پس آزمون بعمل آمد.

DSC_0335.555jpg