تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۵ بهمن , ۱۳۹۵

اخبار › همایش سفیران سلامت دانش آموزی در شاهرود برگزار شد

DSC_0345.777jpg

همایش سفیران سلامت دانش آموزی با حضورمعاون فنی معاونت بهداشتی ،معاون پرورشی ،مسئول آموزش سلامت اداره آموزش و پرورش شاهرود،معلمان ،دانش آموزان دوره ابتدایی ، متوسطه اول و دوم درروز ۵ بهمن ماه سال جاری و در محل سالن شهید بهشتی این شهرستان برگزار شد.

مرضیه هاشمی کارشناس واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی ،هدف از برگزاری این همایش را ارتقاء سطح سلامت ،تغییر نگرش رفتاردانش آموزان به کمک همسالان ودریافت اطلاعات و مفاهیم مختلف بهداشتی عنوان کرد.

هاشمی در ادامه افزود ،دانش آموزان تمامی دوره های تحصیلی و اولیاء مربیان مدارس جزء گروه هدف هستند.

در ادامه این همایش ،حسین عجم نوروزی کارشناس واحد آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی، شرح وظایف سفیران سلامت دانش آموزی را،حضور ومشارکت فعال در کلاسهای آموزشی،برگزاری حضور نمایندگان سفیران سلامت در جلسات شورای مدرسه،عنوان کرد.

گفتنی است این همایش با اجرای برنامه های شاد و متنوع توسط دانش آموزان واهدا جوایز به مراقبین سلامت و دانش آموزان مدارس پایان یافت.

DSC_0337.777jpg