تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۶ بهمن , ۱۳۹۵

اخبار › کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد.

DSC_0347779 - Copy

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی :

جلسه کارگروه سلامت و امنیت شهرستان شاهرود با حضورمعاون سیاسی امنیتی فرماندار،دکتر محمدی معاون بهداشتی و اعضای کارگروه سلامت شهرستان در روز ۶ بهمن ماه سال جاری ودر محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر محمد محمدی معاون بهداشتی و دبیر کارگروه ضمن عرض تسلیت به خاطر شهادت تعدادی از آتشنشانان در ساختمان پلاسکو تهران ،از حاضرین در این جلسه تشکر و قدرانی کردند .

وی در ادامه هدف از این جلسه را ارتقاء سلامت عمومی جامعه و امنیت غذایی سطح شهرستان و تعامل دستگاهها و ارگانهای زیربط در رابطه با سلامت و امنیت غذایی شهرستان عنوان کرد.

دکتر محمدی در خصوص پویش ملی مبارزه با سرطان و ۱۰ گام نخست پیشگیری از سرطان مطالبی را به اعضاء ارائه نمودند وبا توجه به اهمیت این بیماری، ازتشکیل وبرگزاری جلسات آموزشی توسط این معاونت برای ادارات شهرستان اعلام آمادگی کردند.

معاون بهداشتی دانشگاه با توجه به برنامه غربالگری رایگان توسط مراکز خدمات جامع سلامت معاونت بهداشتی ،از همه اعضاء کارگروه خواست که به اتفاق همکارانشان در این طرح رایگان شرکت و از سلامت خود اطمینان حاصل نمایند.

آقای احمد خرم معاون سیاسی و امنیتی فرماندار در ابتدا از دکتر محمدی و همکاران حوزه بهداشت به خاطر خدمات ارزنده به مردم در راستای سلامت تشکر کردند.

وی در ادامه نسبت به مصوبات و اقدامات دستگاههای اجرایی شهرستان در جلسات قبلی مطالبی را ارائه نمودند و از همه اعضاء خواستند که با تمام توان در اجرایی شدن مصوبات همکاری لازم را به عمل آورند.

درپایان مقرر شد جلسات آموزشی جهت دفع بهداشتی پسماندها، با حضورمرکز بهداشت، بخشداران ؛دهیاران،محیط زیست ومنابع طبیعی در معاونت بهداشتی شاهرود برگزار شود.