تاریخ ویرایش: جمعه, ۸ بهمن , ۱۳۹۵

اخبار › چهل و هفتمین همایش سلامت و زندگی ویژه شهرستان شاهرود

DSC_0359

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:

چهل و هفتمین همایش سلامت و زندگی با موضوع چاقی ،در روز ۸ بهمن ماه سال جاری در محل سالن پورسینای دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد.

DSC_0382

دراین همایش دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، دکتر محمد محمدی معاون بهداشتی دانشگاه، دکتررضا چمن، دکترعباس توکلیان، دکتر مجید گلی، دکتر سیف برقی رئیس این همایش ودکتر یونسیان حضور داشتند.

دکتر یونسیان دبیر این همایش، در ابتدا از همه اساتید، میهمانان و خانواده‌ها، به خاطر شرکت در این همایش تشکر وقدردانی به عمل آوردند و هدف از برگزاری این همایش را بالابردن سطح دانش عمومی در زمینه سلامت فرد عنوان کردند.

وی در ادامه افزود امیدواریم این همایش‌ها در کل کشور گسترش یابد و بتوانیم در این شهرستان هر ماهه این جلسات را برگزار کنیم.

دکترعباس توکلیان فوق تخصص غدد و متابولیسم عنوان کرد: پزشکی بر اساس پیشگیری است نه درمان و اصل بر پیشگیری است.

وی ادامه داد، افزایش وزن و بخصوص چاقی متمرکز در ناحیه شکم امروزه بسیار زیاد شده است و این زنگ خطری برای جامعه به حساب می آید.

دکتر توکلیان با طرح سوالی با این عنوان، چه کسی را علم امروزه چاق می شمارد، جواب داد آقایان با اندازه دور کمر بیشتر از ۹۰ سانتی متر و خانمها با اندازه دور کمر بیش از ۸۰ سانتی متر به عنوان افراد چاق به شمار می‌آیند.

در ادامه این همایش دکتر مجید گلی، دکترای روانشناس و مشاوره خانواده در رابطه با موضوع خانواده اثربخش به ایراد سخنرانی پرداختند.

وی در پایان اضافه کرد، خانواده اثر بخش دارای بزرگترین اندیشه ها درباره کیفیت زندگی است و از این‌که زندگی آن‌ها عینا تکرار شود خودداری می‌کنند و دائم در حال تلاش برای تغیر هستند.

گفتنی است این همایش با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود، معاونت بهداشتی شاهرود، شهرداری شاهرود، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، معاونت اموراجتماعی وفرهنگی اداره کل سلامت، انجمن علمی پزشکی ورزشی ایران، همایش سلامت و زندگی برگزار گردید.