تاریخ ویرایش: شنبه, ۹ بهمن , ۱۳۹۵

اخبار › جلسه کارگروه سوانح و حوادث ترافیکی درمعاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:

جلسه کارگروه سوانح و حوادث ترافیکی در روز ۹ بهمن ماه و در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور نمایندگان و مسئولین محترم ادارات  و سازمانهای مختلف شهرستانهای شاهرود و میامی برگزار گردید.

دکترمحمد محمدی معاون بهداشتی دانشگاه،ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر از همه افرادی که در سلامت افراد نقش دارند تشکر و قدردانی کردند.

وی در ادامه افزود،اگر همه انسانها در زمینه شغلی با این رویکر که هر چه تلاش می کنند در ابتدا منافع به خود این افراد بر میگردد و بعد به همنوعان خود، ادامه داد همه دستگاههای در گیر با این موضوع، فرهنگ سازی وآموزش را برای حوادث ترافیکی در ابعاد جسمانی ،روانی و اجتماعی نهادینه  کنند .

درادامه دکتر تورج اسدی معاون درمان دانشگاه،ضمن تسلیت شهادت تعدادی از آتشنشانان در حادثه پلاسکو ،پیشاپیش ایام ا.. دهه فجر را تبریک گفتند.

معاون درمان اضافه کرد بحث سوانح و حوادث ترافیکی همانند بحث پیشگیری از بیماریهاست و دربحث سوانح وحوادث ترافیکی  خطای انسانیست که خطر را بوجود می آورد.

دکتر اسدی درادامه به ارائه مطالبی در خصوص سوانح و حوادث ترافیکی در جاده ها پرداختند.

دکترمحمود عامری رییس اورژانس ۱۱۵ شاهرود به ارائه آمارهایی در خصوص میزان بروز صدمه افراد در تصادفات رانندگی در جاده های شهرستان شاهرود و میامی پرداختند واز طریق نمایش اسلاید نمودارهایی را به حاضرین ارائه نمودند.

محمد مومنی کارشناس واحدپیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی در ادامه بیان کرد سوانح و حوادث یکی از ۳ عامل مرگ و میر در ایران و جهان است و سالیانه ۱۲۴۰۰۰۰ هزار نفر به علت حوادث ترافیکی فوت می کنند و حوادث ترافیکی بالاترین علت مرگ و میر در جوانان ۱۵تا ۲۹ سال است.

در پایان این مراسم راهکارهایی از سوی حاضرین جهت جلوگیری از وقوع سوانح وحوادث ترافیکی پیشنهاد، و در دستور کار جلسات بعدی قرار گرفت.

شایان ذکر است این جلسه به همت واحدپیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه برگزارگردید.

DSC_0408.j999pg