تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۱۰ بهمن , ۱۳۹۵

اخبار › جلسه آموزشی مقاومت به آنتی بیوتیکها در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی :

جلسه آموزشی مقاومت به آنتی بیوتیکها از مجموعه آموزشی داوطلبان سلامت، صبح امروز و در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور آقای محمد علینژاد معاون اجرایی، دکتر فریبا فکری داروساز و مربیان داوطلبان سلامت مراکز خدمات جامع سلامت برگزار گردید.

محمد علینژاد معاون اجرایی معاونت بهداشتی،در ابتدا ضمن گرامیدشت ایام الله دهه مبارک فجر از شرکت کنندگان در این جلسه تشکر و قدردانی کردند.

معاون اجرایی معاونت بهداشتی، هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را جلوگیری از مصرف بی رویه انواع آنتی بیوتیکها با مشارکت داوطلبان سلامت عنوان کرد.

دکتر فریبا فکری داروساز با بیان اینکه در دهه های اخیر مصرف آنتی بیوتیکها علاوه بر پزشکی در کشاورزی هم افزایش چشمگیری داشته است،افزود ، دلیل مقاومت به آنتی بیوتیک، از مهمترین عوامل مقاومت دارویی مصرف خودسرانه و یا بیش از حد آنتی بیوتیکها است و توانایی میکروبها در تغییر، تنها دلیل مقاومت به آنتی بیوتیکهاست.

پرسش پاسخ مربیان داوطلبان سلامت با دکتر فریبا فکری پایان بخش این کارگاه بود.

شایان ذکر است این کارگاه به همت حامد شیر محمدی کارشناس جلب مشارکتهای مردمی واحد توسعه شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی  و معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار گردید.