تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۱۱ بهمن , ۱۳۹۵

اخبار › جلسه گروه مدیریت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی :

جلسه گروه مدیریت معاونت بهداشتی دانشگاه در روز ۱۱ بهمن ماه سال جاری و درمحل سالن اجتماعات این معاونت تشکیل شد.

دکتر محمد محمدی معاون بهداشتی دانشگاه در ابتدا ایام الله دهه مبارک فجر را به همکاران تبریک گفتند و از تلاش همه مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت در طرح تحول نظام سلامت تشکر و قدرانی کردند.

معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه از همه مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت خواست که به آمار به دست آمده ازسامانه سیب کاملا مسسلط باشند و اطلاعات لازم و کافی را درباره شاخصها در دست داشته باشند.

وی ادامه داد باید از بستر فراهم شده استفاده کنیم و تا جایی که امکان دارد تلاش و پیگیری مستمر انجام دهیم ، چرا که رسالت ما هم همین است.

دکتر محمدی اضافه کرد وجود چربی شکمی بسیار خطرناک است و ریسک دیابت و فشار خون را بالا می برد و ما باید تلاش کنیم که رژیم غذایی مناسب و تحرک بدنی را به همه افراد آموزش دهیم و این فرهنگ را برای خانواده ها نهادینه کنیم،چرا که در سلامت انسانها و جامعه، در آینده اهمیت زیادی دارد.

در ادامه مسئولین مراکزبهداشتی به ارائه آمارهای ثبت شده خود در سامانه سیب پرداخته و از مشکلات موجود در این سامانه گزارشهایی را ارائه نمودند.