تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۱۹ بهمن , ۱۳۹۵

اخبار › برگزاری کارگاه آموزشی در مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت معاونت بهداشتی.

DSC_019583

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه:

کارگاه آموزشی ادغام برنامه ملی پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر در نظام شبکه، طی روزهای ۱۷-۱۸ و ۱۹ بهمن ماه سال جاری جهت کلیه بهورزان مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت شهرستان شاهرود –میامی و بسطام در مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.

عبدالرضا یوسفی مدیر این مرکز هدف از برگزاری این کارگاه ۳ روزه را، آموزش و توانمند سازی بهورزان و مراقبین سلامت در نظام شبکه عنوان کرد.

وی افزود در این دوره ۳ روزه آموزشهای لازم در مورد عناوین برنامه های ادغام یافته از جمله فشارخون –دیابت-سرطان پستان و کولون، تغذیه و سلامت روان برای میانسالان و سالمندان، به بهورزان ارائه می گردد.

یوسفی در ادامه، اهداف بیماریهای غیر واگیر برای جمعیت ایران را بیان کرد و آموزشهای لازم را با استفاده از اسلاید در خصوص بیماریهای قلبی عروقی دیابت و فشار خون، برای بهورزان ارائه کرد.

در ادامه این کارگاه نسرین رضایی و مژگان نیری از مربیان این مرکز در مورد سرطانهای روده بزرگ( کولورکتال ) سرطان پستان و سرطان دهانه رحم آموزشهای لازم را ارائه کردند

DSC_190587