تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۲۴ بهمن , ۱۳۹۵

اخبار › برگزاری کارگاه برنامه پاسخ بهداشت در برابر بلایا و اطفاء حریق درمعاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی :

کارگاه برنامه پاسخ بهداشت در برابر بلایا و اطفاء حریق با حضور کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای مراکز خدمات جامع سلامت، و مسئول هماهنگ کننده برنامه بلایا در روز ۲۳ بهمن ماه سال جاری و در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.

فرشته لشکری کارشناس واحد مدیریت وکاهش بلایای معاونت بهداشتی ،هدف از برگزاری این کارگاه را،افزایش مهارت کارشناسان در مدیریت خطر بلایا در فاز پاسخ بهداشت، در برابر بلایا و همچنین اطفاء حریق عنوان کرد.

لشکری در ادامه افزود،حسن اجرای برنامه های پیشگیری وآمادگی در برابر بلایا و کسب تجارب، از درس آموخته های اخیر کشور، و شهرستان و همچنین پاسخ موثر و مناسب بهداشت، در برابر بلایا، نقش موثر و سازنده ای در این مهم خواهد داشت.

در ادامه این کارگاه با بهره گیری از توان مسئول آموزش سازمان آتش نشانی  و خدمات ایمنی،به شرکت کنندگان در این کارگاه بصورت تئوری و عملی نحوه آشنایی با انواع آتش و خاموش کردن آتش آموزش داده شد.

شایان ذکر است این کارگاه با تلاش واحد بهداشت حرفه ای و مدیریت و کاهش بلایای معاونت بهداشتی برگزار گردید.