تاریخ ویرایش: پنج شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۳۹۵

اخبار › افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی طرود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

با حضور دکتر خباز استاندار سمنان ،مهندس هاشمی فرماندار شاهرود،دکتر موسوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ،دکتر محمدی معاون بهداشتی دانشگاه و مسئولین دستگاههای اجرایی شهرستان در روز ۱۱ اسفندماه  ۹۵ و در محل روستای طرود مرکز خدمات جامع سلامت این روستا افتتاح گردید.

دکتر محمد محمدی معاون بهداشتی دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار صدا و سیمای مرکز سمنان(دفتر شاهرود) افزود: این مرکز در قالب طرح تحول سلامت با زیربنای ۴۹۵ متر مربع و مبلغ ۷۹۰ میلیون تومان احداث شده است.

وی در ادامه بیان کرد،در این مرکز خدمات پزشکی،دندانپزشکی،آزمایشگاه،مامایی،داروخانه،بهورزی،بهداشت محیط و حرفه ای،واکسیناسیون،خدمات مادر و کودک،خدمات میانسالان و سالمندان و مراقبت از بیماریهای واگیر و غیر واگیر به جمعیت  تحت پوشش ۳۱۰۰ نفری  این  روستا ارائه می گردد.

شایان ذکر است با حضور دکتر خباز استاندار سمنان عملیات اجرایی دو طرح پانسیون پزشک و پایگاه اورژانس در این روستا آغاز شد.

DSC15_1019

DSC11_1015