تاریخ ویرایش: شنبه, ۱۴ اسفند , ۱۳۹۵

اخبار › در نشست اعضاء محترم شورای اسلامی شهر و روستا با معاون اجرایی مطرح شد.

بکارگیری نیروی دستیار کنار دندانپزشک.

محمد علینژاد معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در نشست با اعضاء شورای اسلامی شهر و روستای شهرستانهای شاهرود و میامی در خصوص مشارکت شوراهای اسلامی در معرفی نیروی دستیار کنار دندانپزشک از طریق خرید خدمت شرکت بهگر شاهوار تاکید نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه:

نشست اعضاء شورای اسلامی شهر و روستا با حضور آقای محمد علینژاد معاون اجرایی ،دکتر سید محمد شمسایی مسئول واحد بهداشت دهان و دندان و مدیر عامل شرکت بهگر شاهوار در روز شنبه ۱۴ اسفندماه ۹۵ و در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این نشست عنوان گردید::با توجه به اهمیت خدمات بهداشت دهان و دندان در نظام ارائه خدمات و استقرار دندانپزشک در مراکز خدمات جامع سلامت، در همین راستا ارئه خدمات ترمیمی دندانپزشکی در دستور کار قرار گرفت.

همچنین در این نشست اهداف برنامه و شیوه معرفی افراد،که قبلا طی نامه ای توسط شرکت فوق به اعضاء محترم شورای اسلامی اعلام گردیده بود توضیح داده شد و به صورت موردی افراد اعلام شده بررسی و تاریخ دعوت افراد جهت حضور در جلسه مصاحبه تعیین گردید.