تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۲۲ خرداد , ۱۳۹۶

اخبار › ارتباط آزمایشی ویدئو کنفرانس در گروه مدیریت معاونت بهداشتی

M0H_0363

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

جلسه گروه مدیریت معاونت بهداشتی در روز ۲۲ خردادماه ۹۶ با حضور دکتر محمد محمدی معاون بهداشتی دانشگاه، معاونان اجرایی و فنی،کارشناسان ستادی و مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری از طریق ویدئو کنفرانسی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در ابتدا دکتر محمدی از طریق ویدئو کنفرانس با تعدادی از مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت روستایی، ارتباط برقرار، وآمارهای سامانه سیب را از همین طریق دریافت کردند، و در ادامه از همکارانی که بصورت آنلاین در مراکز حضور داشتند تشکرو قدردانی بعمل آوردند.

ایشان از همه ی همکاران مراکز خواستند، افرادی که در سامانه سیب ثبت نام، و بیماریابی می کنند، حتما در ادامه ، فرد را کنترل، چرا که رویکرد رسیدن به هدف نهایی نظام سلامت در کنار حفظ و ارتقاء سلامت، کنترل و پیشگیری بیماریهاست.

وی در ادامه افزودند: با توجه به اینکه همچنان در سامانه سیب در رتبه اول قرار داریم،تاکید کردند همه همکاران در سطح ستاد،شهر و روستا فعال تر باشند و کیفیت خدمات را بالاتر ببرند.

ایشان در پایان سخنان خود از همه همکاران خواستند که نواقص موجود در سامانه سیب را به صورت مکتوب نوشته، تا در اسرع وقت نسبت به رفع آنها، اقدام لازم صورت گیرد.

در ادامه مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت به ارائه آمارهای ثبت شده در سامانه سیب پرداختند.

M0H_0365.jpg222

M0H_0360