تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۲۸ خرداد , ۱۳۹۶

اخبار › طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان

M0H_0367.jpg222

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

حسین عابدی مسئول واحد سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس، هدف از این طرح را که از ابتدای خردادماه سال جاری شروع و تا پایان شهریور ماه ۹۶ ادامه دارد،سنجش سلامت نوآموزان در بدو ورود به دبستان،برای ارزیابی بینایی،شنوایی و همچنین معاینات بهداشتی و پزشکی عنوان کرد.

عابدی افزود:در این طرح ۴ پایگاه به صورت ثابت و سیاردر شهرستانهای شاهرود و میامی فعال می باشند و طبق برنامه ی از پیش تعیین شده در روستاهای شهرستان شاهرود نیز فعالیت خواهند کرد.

ایشان در ادامه با بیان اینکه نوآموزان پس از سنجش در این پایگاهها به مراکز خدمات جامع سلامت منطقه تحت پوشش خود مراجعه کرده و توسط پزشک مرکز مورد معاینه قرار می گیرند،افزود: اطلاعات نوآموز در سامانه یکپارچه بهداشت(سیب) ثبت و فرم خلاصه معاینات و ارزیابی وضعیت سلامت دانش آموزان تکمیل و در پرونده مدارس بایگانی می گردد.

وی در پایان افزود: امیدواریم در پایان این طرح حدودا ۳۲۰۰ نفراز نوآموزان، مورد ارزیابی و پایش قرار بگیرند.

M0H_0373.jpg1