تاریخ ویرایش: جمعه, ۳۰ تیر , ۱۳۹۶

اخبار › وزیر بهداشت گفت:دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در زمینه آموزش و پژوهش در کشور نام آور است

1500645955-photo-2017-07-21-18-32-37

دکتر سید حسن قاضی‌زاده‌هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز پس از افتتاح شش طرح درمانی در شاهرود با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در زمینه آموزش و پژوهش در کشور نام آور است بر لزوم ارتقای علمی این دانشگاه با تلاش استادان و دانشجویان تاکید کرد .

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت : طرح های درمانی دانشگاه علوم پزشکی  شاهرود دارای تجهیزات مدرن و پزشکان مجرب است و با بهره برداری از طرح های تخصصی پزشکی در شاهرود ، مردم این شهرستان از اعزام به شهرها و استان های هم جوار بی نیاز شدند.

وی اظهار امیدواری کرد : دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با تلاش خیران تا پایان امسال به بهره برداری برسد .

وزیر بهداشت کابینه یازدهم گفت: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود پیش از آنکه در حوزه بهداشت شناخته شده باشد، در حوزه پژوهش در رتبه‌های ممتاز کشوری قرار دارد که افتتاح مراکز قلب، شیمی درمانی و دیالیز در سال‌های اخیر، شاهرود را به قطب درمانی کشور نیز بدل کرده است.

1500645955-photo-2017-07-21-18-32-37