تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۱ مرداد , ۱۳۹۶

اخبار › آئین افتتاحیه آغاز نوزدهمین دوره آموزش بهورزی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:

مراسم  افتتاحیه آغاز نوزدهمین دوره بهورزی صبح امروز با حضور دکتر محمدی معاون بهداشت دانشگاه،مدیر بهورزی،مسئولین واحدهای ستادی معاونت بهداشتی،همکاران مرکز بهورزی و دانش آموزان این دوره،در محل  این مرکز برگزار گردید.

عبدالرضا یوسفی مدیر مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی کارکنان سلامت،در ابتدا از دکتر محمدی، مربیان ومسئولین واحدها به خاطر حضور و افتتاح این دوره تشکر وقدردانی کردند،و امروز را آغازگر یکی از رخدادهای مهم و تاثیر گذار برای، مهارت آموزان، و دانش آموزان این دوره تلقی کردند.

ایشان در ادامه افزودند: هدف از برگزاری این دوره های نفس تربیت و آموزش افرادیست که در آینده مسئولیت یکی از واحدهای نظام سلامت را به عنوان بهورز بر عهده خواهند گرفت، و از اینرو،از جایگاه بسیار مهمی برخوردار هستند.

وی در ادامه از همه دانش آموزان خواست از فرصت بدست آمده،  جهت استفاده از امکانات و بهره گیری از آموزشهای لازم در این زمینه تلاش کنند،و با انگیزه بالا و درونی قدم در این راه بگذارند،چرا که اگر این انگیزه در شما نباشد از ابتدای راه دچار مشکل خواهید شد.

یوسفی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در این دوره ۲۳ نفر پذیرفته شده اند که از این تعداد ۳ نفر آنها دارای مدارک فوق دیپلم هستند که بعد از یک دوره شش ماهه، و تعداد ۲۰ نفر دارای دیپلم،که پس از یک دوره دوساله، فارغ التحصیل می شوند.

در ادامه دکتر محمدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود،ضمن خیر مقدم به کسانی که به عنوان بهورز در آینده همکار ما هستند، تشکر و قدردانی نمود، و از همه دانش آموزان خواست:فرایند آموزش را از همین ابتدای کار جدی بگیرند،ونسبت به ارتقاء و افزایش معلومات خود، به علم روز مسلط باشند، و  به آخرین دستاوردهای نظام سلامت دست پیدا کنند.

ایشان در پایان سخنان خود از دانش آموزان خواست،برای موفقیت در این راه، به سه توصیه مهم گوش کنند و به آنها عمل کنند.

۱-حفظ نظم و انظباط اداری،چرا که بدون اینها پیشرفتی نخواهید داشت

۲-بحث علاقه مندی و انگیزه درونی، که نداشتن انگیزه در هر کاری بیهوده و بی نتیجه است.

۳-به شدت از هرگونه حاشیه در حین آموزش و کار پرهیز کنید،چرا که فردی که درگیر حاشیه باشد به کار اصلی خود نمی رسد.

در پایان دکتر محمدی از بخشهای مختلف این مرکز بازدید بعمل آوردند.