تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۴ مرداد , ۱۳۹۶

اخبار › کارگاه آموزشی خودمراقبتی وبرنامه ریزی عملیاتی مشارکتی برای ارتقای سلامت در سازمان ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

کارگاه آموزشی خودمراقبتی و برنامه ریزی عملیاتی مشارکتی برای ارتقای سلامت در سازمان ها در روز چهارم مرداد ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی و با حضور نمایندگانی از ادارات و سازمان های شهرستان های شاهرود و میامی برگزار گردید.

دکتر محمد محمدی معاون بهداشتی دانشگاه در ابتدا از همه نمایندگان ادارات و سازمانها به خاطر حضور در این کارگاه تشکر و قدردانی نمود، و هدف از این کارگاه را تشکیل شورای ارتقای سلامت در سازمانها عنوان کرد.

ایشان با بیان اینکه:یک محل کار سالم،با اجرای برنامه ها و خط مشی های ارتقای سلامت در محل کار،محیط فیزیکی و فرهنگی،حمایتی را خلق می کند که شیوه زندگی سالم را تشویق می کند،افزود:محل کار سالم،همکاری کارکنان و کارفرمایان برای ترویج و ارتقای سلامت و رفاه مردم است.

ناجیه سعدی کارشناس مسئول گروه ارتباطات آموزش و بهداشت مدارس،گفت: برنامه ارتقای سلامت در محل کار به فعالیت هایی اشاره دارد که در محل کار انجام گرفته و از سلامت رفاه کارکنان حمایت می کند. این فعالیت ها ممکن است بر تغییر رفتار فردی و یا سطوح سازمانی را برای ایجاد سیاستها و محیط های فیزیکی و اجتماعی که از رفتارهای بهداشتی حمایت می کنند هدف قرار دهد.

وی در ادامه افزود: سازمانهایی که برنامه های ارتقای سلامت در محل کار را اجرا کرده اند،پیامدهای شغلی مثبتی را گزارش کرده اند، که بهره وری کارکنان، نمونه ای از این پیامد مثبت است.

ایشان در پایان سخنان خود،تغذیه،فعالیت فیزیکی،ترک سیگار و مدیریت استرس،حیطه ای از توصیه به سازمانها جهت برنا مه ریزی و اصلاح شیوه زندگی،عنوان کرد.

درپایان این کارگاه مرضیه هاشمی و حسین عجم نوروزی از کارشناسان این واحد ،اطلاعاتی در مورد پورتال خودمراقبتی سازمانی،اپلیکیشن و کانال سفیران سلامت شاهرود و برنامه ریزی عملیاتی مشارکتی برای ارتقای سلامت و جلب حمایت و تعیین اهداف کلی، اختصاصی و رفتاری را ارائه نمودند.