تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۹ مرداد , ۱۳۹۶

اخبار › تشکیل جلسه گروه مدیریت در معاونت بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

جلسه گروه مدیریت در روز نهم مردادماه سال جاری با حضور دکتر محمدی معاون بهداشتی،معاون اجرایی،مسئولین واحدهای ستادی،مسئول مرکز خدمات جامع سلامت روستایی زمان آباد، مسئولین مراکز شهری میامی شهید یحیایی و پایگاه جامع محمدی در سالن شماره یک معاونت برگزار شد.

دکتر محمد محمدی، در ابتدا از همه همکاران به خاطر شرکت در این جلسه تشکر و قدردانی نمودند،و در ادامه افزودند:همه ی ما باید نسبت به سلامت مردم حساس باشیم و در زمان ارائه خدمات تنها  به شاخصها و آمارها اکتفا نکنیم،چرا که شاخصها تا اندازه ای خوب است که موقعیت ما را در وضعیت کنونی مشخص و چا لشها را بازگو کند.

ایشان در ادامه تاکید نمودند: همه ی ما باید بدانیم که هدف نهایی، سلامت مردم در تمام گروههای سنی است، و این هدف با انگیزه و تلاش همه ی همکاران دست یافتنی خواهد بود.

در پایان این جلسه، همکاران مراکز روستایی و شهری به ارائه آمارهای ثبت شده در سامانه سیب پرداختند و مسئولین واحدهای ستادی، نقطه نظرات خود را نسبت به این آمارها بیان، و در جهت رفع مشکلات موجود تصمیمات موثری اتخاذ گردید.

3  2