تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۲۹ مرداد , ۱۳۹۶

اخبار › کمیته نظارت بر اجرای چهارمین برنامه استراتژیک ملی کنترل عفونت HIV/ایدز در معاونت بهداشتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

اولین کمیته شهرستانی نظارت بر اجرای چهارمین برنامه استراتژیک ملی کنترل عفونت اچ آی وی/ایدز با حضور دکتر محمد محمدی معاون بهداشتی دانشگاه،کارشناس مسئول برنامه اچ ای وی، نمایندگان فرمانداری،اداره بهزیستی،اداره امور زندانها،اداره کار رفاه و تامین اجتماعی ، مدیریت آموزش و پرورش و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان میامی در روز ۲۹ مردادماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل شد.

دکتر منصوره فاتح مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی و کارشناس مسئول برنامه ایدز در ابتدا با توجه به اهمیت چهارمین برنامه استراتژیک بیماری ایدز ، هدف از برگزاری این کمیته را آشنایی اعضاء با وظایف تعیین شده بیان کرد.

ایشان در ادامه افزود: در بعضی از کشورها ظرف ۱۰ سال گذشته میزان ابتلای به این عفونت بیش از ۵۰ درصدکاهش یافته است.

وی اظهار داشت :برنامه چهارم استراتژیک اچ ای وی / ایدز کشور با این اهداف تهیه شده است.

۱-شناسایی ۹۰% افراد مبتلا به عفونت.

۲-پایداری بر مراقبت و درمان۹۰% مبتلایان.

۳-اطمینان از موفقیت ۹۰% افراد تحت درمان.

۴-حذف انتقال HIV  از مادر به کودک.

۵-حرکت به سوی حداقل رساندن ابتلا از طریق اعتیاد.

فاتح در پایان افزود:این برنامه  با مشارکت ۲۳ وزارت خانه / سازمان و ارگان و  با هدف نهایی کاهش موارد جدید ابتلا به اچ آی وی و کاهش ۲۰% موارد مرگ اچ آی وی تدوین شده است .این برنامه مشتمل بر  ۵ هدف نهایی ، ۱۱ هدف بینابینی ،۱۱ استراتژی ،۱۸۷ هدف اختصاصی به گونه ای که برآیند کلی تحقق اهداف منجر به دستیابی اهداف بین المللی ۹۰-۹۰-۹۰ شود.

این کمیته به همت کارشناسان برنامه اچ ای وی /ایدز واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی شاهرود برگزار گردید.