تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۳۰ مرداد , ۱۳۹۶

اخبار › نشست کمیته ازدواج سالم و پایدار در معاونت بهداشت شاهرود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود:

روز اول شهریور ماه سال جاری،روز ازدواج است. نخستین روز از آخرین ماه قمری،سالروز ازدواج فرخنده حضرت فاطمه(س) و حضرت علی(ع) به عنوان روز ازدواج نامگذاری شده است.

نشست کمیته ازدواج سالم و پایدار در روز ۳۰ مردادماه سال جاری با حضور معاون اجرایی، معاونت بهداشتی،مسئول اجرایی نهاد رهبری دانشگاه،سرپرست مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه و تعدادی از مسئولین واحدهای ستادی در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.

حسین عابدی کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس اظهار داشت: به منظور ترویج ازدواج سالم در جوانان و در راستای سیاستهای ابلاغی جمعیت، این نشست را با هدف اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت و حساس سازی اجتماعی و معطوف کردن جوانان و عموم مردم جامعه به فواید ازدواج سالم و آسیبهای ازدواج بیان کرد.

وی درپایان افزود در این نشست تصمیمات خوبی اتخاذ گردید و مقرر شد؟

۱-بسته های خدمتی در راستای ازدواج سالم و آسان تهیه و در اختیار مراکز خدمات جامع سلامت قرار گیرد، و مراقبین سلامت بسته های خدمتی را همراه با آموزش به جوانان ارائه نمایند.

۲-هماهنگی با ائمه جمعه برای برگزاری خطبه های نماز جمعه، برای بیان مسئله ازدواج سالم و آسان برای جوانان.

۳-گذاشتن جلسات آموزشی با محوریت ازدواج سالم و آسان برای جوانان در مراکز خدمات جامع سلامت.