تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۳۱ مرداد , ۱۳۹۶

اخبار › کمیته بهداشت کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل در معاونت بهداشتی شاهرود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

جلسه ی کمیته بهداشت کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل در روز ۳۱ مردادماه سال ۹۶ با حضور دکتر محمدی،معاونان فنی و اجرایی،کارشناسان برنامه ی مدیریت و کاهش خطر بلایا و اعضای کمیته در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل شد.

فرشته لشکری کارشناس برنامه مدیریت و کاهش بلایای این معاونت هدف از برگزاری این کمیته را: پیگیری مصوبات کمیته مورخ ۱۶/۰۲/۱۳۹۶ –هماهنگی جهت بازبینی EOP  تدوین شده سال ۱۳۹۵ و برنامه عملیاتی پدافند غیر عامل بیان کرد.

دکترمحمد محمدی معاون بهداشتی در ابتدا، با توجه به برگزاری کارگاه آموزشی سه روزه میدانی مدیران عضو ستاد مدیریت بحران استان سمنان، این کارگاه را خوب توصیف کرد، و در ادامه از توان خوب دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به نسبت سایر استانها، توضیحات کاملی را ارائه نمود.

ایشان اظهار داشت : با توجه به اینکه مدیریت بحران در کل کشور، در دستور کار و دارای اولویت می باشد، لذا تشکیل جلسات و هم اندیشی این کارگروه طبق دستور العمل های معاونت بهداشت وزارت بهداشت بسیار مهم  و مورد تاکید است.

معاون بهداشتی دانشگاه در پایان سخنان خود توضیحات کاملی در رابطه با پدافند غیر عامل ارائه نمود، و از نوشتن برنامه عملیاتی، جهت فعالیت های این معاونت خبر داد.

در پایان این نشست ، اعضاء کمیته،  توضیحات لازم در خصوص اقدامات صورت گرفته، (پیگیری مصوبات کمیته ۱۶/۰۲/۹۶) را ارائه، و به تبادل نظر پرداختند.