تاریخ ویرایش: شنبه, ۴ شهریور , ۱۳۹۶

اخبار › بازدید دکتر محمدی معاون بهداشت از مراکز خدمات جامع سلامت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

دکتر محمد محمدی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان شاهرود به اتفاق معاونان اجرایی، فنی و تعدادی از مسئولین واحدهای ستادی، در روز چهارشنبه ۱ شهریور ماه ۹۶ از مرکز خدمات جامع سلامت شهری بیارجمند و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی زمان آباد بازدید به عمل آوردند و از نزدیک در جریان برنامه های طرح تحول سلامت قرار گرفتند.

ایشان در ابتدا با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شهری بیارجمند، شاخصهای سلامت این منطقه را بررسی کردند و در ادامه، از روند اجرای برنامه سیب در این مرکز اطلاعات کاملی را دریافت نمودند.

ایشان در پایان این بازدید، ضمن بررسی عملکرد مراقبین سلامت، از نزدیک در جریان مشکلات و موانع اجرایی برنامه های سلامت قرار گرفت، و از تمامی مراقبین سلامت خواست نسبت به ارائه خدمات به مردم از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

معاون بهداشتی بعد از بازدید این مرکز به دیدار امام جمعه این شهر رفتند و در مورد مسائل مختلف در حوزه سلامت، با حجت الاسلام محمد احمدی گفتگو کردند.