تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۶ شهریور , ۱۳۹۶

اخبار › تشکیل جلسه گروه مدیریت /هم اندیشی کارشناسان ستادی.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

همزمان جلسه گروه مدیریت و دومین جلسه هم اندیشی مسئولین و کارشناسان واحدهای ستادی با حضور دکتر محمدی معاون بهداشتی در روز ۶ شهریور ماه ۹۶ در محل سالن جلسات این معاونت تشکیل شد.

دکتر محمدی در ابتدا ضمن خوشامد گویی به همه ی همکاران، هفته دولت را تبریک گفتند، و در ادامه افزودند: این جلسات بستر مناسبی برای بیان خلاقیت و استفاده از ظرفیتهای همه همکاران در جهت ارتقاء سلامت می باشد.

ایشان در ادامه تاکید کردند: همه ی همکاران ما باید سلامت مردم را در اولویت کار خود قرار دهند، و عبور از خط سلامت به هیچ وجه و از هیچ فردی قابل قبول نیست.

وی در پایان سخنان خود بیان کرد: یکی از وظایف مهم ما پیشگیری از بیماریها است ، که در این زمینه باید، دارای برنامه وبا اقدام عملی و موثر این کار را انجام دهیم.

در ادامه این نشست مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شاخصهای خود را ارائه و مشکلات موجود در سامانه سیب را بیان کردند.

در پایان این جلسه همکاران، در حضور دکتر محمدی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند، و در این زمینه تصمیمات خوب و مفیدی اتخاذ کردند.