تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۷ شهریور , ۱۳۹۶

اخبار › دستاوردی دیگر از خدمات طرح تحول نظام سلامت

افتتاح کلینیک بیماریهای غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

صبح امروز و همزمان با ششمین روز از هفته دولت کلینیک بیماریهای غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با همت معاونت بهداشتی دانشگاه و بیمارستان امام حسین(ع) در مجتمع تخصصی پاسارگاد راه اندازی شد.

دکتر محمد محمدی معاون بهداشتی دانشگاه بیان کرد:در این کلینیک کلیه ی افرادی که در سطح یک خدمات، نسبت به بیماری دیابت،فشارخون،بیماریهای قلبی عروقی و سرطانها، در مراکز خدمات جامع سلامت شهری، روستایی و خانه های بهداشت، غربالگری می شوند، برای دریافت خدمات تخصصی و فوق تخصصی به این کلینیک ارجاع می شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه افزود:این کلینیک واجد نیروی انسانی پرستار ، متخصص داخلی و نیروی مورد نیاز است و شهروندان عزیزی که به نوعی مبتلا، و یا در معرض خطر ابتلا به این بیماریها هستند،می توانند خدمات تخصصی و فوق تخصصی را در این کلینیک دریافت کنند.

دکتر محمدی در پایان سخنان خود گفت:این کلینیک همه روزه  (به جز روزهای تعطیل) به مدت چهار ساعت در شیفت صبح فعال می باشد و در ادامه تلاش می کنیم با بکارگیری یک نفر نیروی متخصص تمام وقت، خدمات را در شیفت عصر اضافه نمائیم.