تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۱۶ مهر , ۱۳۹۶

اخبار › دیدار صمیمانه سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با همکاران معاونت بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

دکتر رضا چمن سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود صبح امروز درجمع کارکنان ستاد معاونت بهداشتی دانشگاه  حضور یافت و با آنان دیدار و گفتگو کرد.

دکتر محمدی معاون بهداشت دانشگاه در ابتدا ضمن خوشامدگویی به دکتر رضا چمن،اظهار داشت: از انتصاب شایسته و بجای جنابعالی بسیار خوشحال هستیم، با وجود شما بسیاری از دغدغه ها و نگرانیها از بین خواهد رفت و به زودی مرتفع خواهد شد.

وی افزود: بعد از رفتن دکتر موسوی بنده به عنوان معاون بهداشتی، بسار دغدغه داشتم،لذا بعد از اینکه شنیدم دکتر چمن به عنوان گزینه مطرح دانشگاه هست ،احساس بسیارخوشایندی به من دست داد و خوشحال شدم،چرا که قطعا با وجود ایشان،کلیت دانشگاه به سمت توسعه و پیشرفت خواهد رفت، و مسیر توسعه ای که شروع شده است با قوت بیشتری ادامه پیدا خواهدکرد.

دکتر محمدی در ادامه با بیان اینکه دکتر چمن دارای مرتبه علمی بالایی هستند، افزود:یکی از دغدغه های دکتر چمن بحث بهداشت و پیشگیری است ،که ایشان، در این زمینه صاحب سبک واندیشه در کشور هستند.

معاون بهداشتی در پایان سخنان خود تاکید کرد:دکتر رضا چمن علاوه بر اینکه اشراف کامل بر حیطه های مختلف بهداشت،درمان،آموزش و پژوهش دارند، به لحاظ توانمندی در دانش، در حیطه اختصاصی مدیریت، از قابلیت های خوبی برخوردار هستند.

دکتر رضا چمن سرپرست دانشگاه در این دیدار ضمن خوشحالی در جمع کارکنان معاونت بهداشتی گفت:همگی در مجموعه دانشگاه جزء یک خانواده محسوب می شویم و در ادامه راه باید با تلاش و همدلی بیشتر در جهت ارتقای دانشگاه بکوشیم و از هیچ تلاشی دریغ ننمائیم.

دکتر رضا چمن با تاکید بر نقش و جایگاه منابع انسانی و کارکنان دانشگاه بیان داشت: بزرگترین سرمایه ما، وجود نیروی انسانی با انگیزه و توانمند دردانشگاه علوم پزشکی شاهرود است،و دغدغه های کارکنان از اولیتهای دانشگاه می باشد.

ایشان در پایان سخنان خود از تلاشهای دکتر سید عباس موسوی در زمان تصدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تقدیر و تشکر کردند.