تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۲۴ مهر , ۱۳۹۶

اخبار › باحضوردکتر محمدی و مسئولین واحدهای ستادی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

جلسه گروه مدیریت در روز ۲۴ مهرماه سالجاری با حضور دکتر محمدی معاون بهداشتی دانشگاه،معاون اجرایی،مسئولین واحدهای ستادی و مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت روستایی حسین آباد کالپوش،قلعه نوخرقان و میقان، در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

دکتر محمدی در ابتدا بیان کرد: همه ی مسئولین واحدهای ستادی باید به طور مستمر از مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری بازدید، و از کیفیت خدمات ارائه شده در مراکز اطلاع کافی داشته باشند .

ایشان در ادامه افزودند:مسئولین مراکز در زمان ارائه شاخصها توجه و اشراف کامل داشته باشند و در صورتی که شاخصی با انحراف معیار بالا و پایین مشاهده شد، حتما روی این موضوع حساس شوند، که مبادا خطای انسانی رخ دهد.

معاون بهداشتی در پایان سخنان خود گفت: نباید هیچ حقی از کسی از بین برود و فرایند بازرسی ها باید شفاف و متکی بر شواهد عینی باشد.

در ادامه این جلسه مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت به ارائه آمارهای خود در سامانه سیب پرداخته، و مشکلات موجود در این زمینه را بیان کردند، و جهت رفع این مشکلات با ارائه راهکارهایی، به نتایج قابل قبولی رسیدند.