تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۱۱ دی , ۱۳۹۶

اخبار › برگزاری کارگاه دو روزه احیا پایه کودک در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

کارگاه دو روزه با عنوان احیا پایه کودک با حضور پزشکان و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی شاهرود آغاز بکار کرد.

دکتر افسانه واحدی کارشناس برنامه احیا کودک، با توجه به اهمیت عملیات احیا کودکان، افزود:ادغام این عملیات در زمان مناسب و با کیفیت مناسب است که: بیش از ۷۰ درصد شانس بقاء و وضعیت مطلوب در کودکان را حاصل نماید.

وی در ادامه به مباحث ارائه شده در این کارگاه با عنوان اصول احیا، احیا پایه،مدیریت راه های هوایی و کار عملی احیا قلب و ریه بر روی مولاژ و روش کار با آمبوبگ اشاره کرد.

ایشان هدف از برگزاری این کارگاه را: توانمند سازی و افزایش آگاهی پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت در خصوص انجام صحیح و به موقع عملیات احیا، جهت پیشگیری از مرگ کودک عنوان کرد.

شایان ذکر است این کارگاه با تدریس دکتر لیلا خجسته متخصص بیهوشی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و با مشارکت ۱۶۰ نفری پزشکان و مراقبین سلامت طی روزهای ۱۱ و ۱۳ دی ماه سال جاری در حال برگزاریست.

در پایان این کارگاه شرکت کنندگان، کار عملی(احیا قلب و ریه  بر روی مولاژ ) را به طور کامل آموزش دیدند.