تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۱۳ دی , ۱۳۹۶

اخبار › بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از مراکز خدمات جامع سلامت بخش کالپوش/میامی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

دکتر رضا چمن رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، به اتفاق مشاور و مدیر روابط عمومی دانشگاه،معاون بهداشتی، معاونان فنی و اجرایی معاونت بهداشتی و مسئولین واحدهای ستادی این معاونت،امروز چهارشنبه۱۳ دی ماه سالجاری از مراکز خدمات جامع سلامت روستایی،نام نیک،نردین و حسین آباد کالپوش بازدید کردند.

در این بازدید دکتر چمن ضمن دیدار و گفتگو با اعضای تیم سلامت این مراکز و تقدیر از تلاش های تمامی دست اندرکاران عرصه سلامت حوزه بهداشت، از نزدیک در جریان برنامه های طرح تحول نظام سلامت قرار گرفت، و روند ارائه خدمات و مراقبت های بهداشتی در این مراکز را مورد بررسی قرار داد.

وی با اشاره به وضعيت مطلوب دانشگاه علوم پزشكي شاهرود در ثبت اطلاعات جمعيتي در سامانه یکپارچه بهداشت( سيب) ازتلاش هاي صورت گرفته تقدير نمود و اظهار داشت: این روند باید با تلاش و جدیت بیشتری نسبت به قبل، ادامه یابد .

لازم به ذکر است در پایان بازدید، از این مراکز، مشکلات پرسنل با حضور معاون بهداشتی بررسی و درباره آنها تصمیمات لازم اتخاذ گردید.