تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۱۹ دی , ۱۳۹۶

اخبار › کارگاه آموزشی استریلیزاسیون،نیدل استیک،ایدز و هپاتیت در معاونت بهداشتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

کارگاه آموزشی استریلیزاسیون،نیدل استیک،ایدز و هپاتیت در روزهای ۱۸ و ۱۹ دی ماه سال ۹۶ با حضور کلیه ی پرستاران و بهیاران مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

دکتر مریم مصاحبی مسئول امور داروئی معاونت بهداشت، بیان کرد: با توجه به اهمیت کنترل عفونت در مراکز خدمات جامع سلامت، و پیشگیری از عوارض ناشی از فرورفتن سرسوزن آلوده و اجسام تیز و برنده و پایش استریلیزاسون و اطمینان از شرایط و روشهای استریل، این کارگاه با هدف افزایش سطح آگاهی و عملکرد مناسب گروه هدف (پرستار و بهیار) در خصوص نحوه صحیح استریلیزاسیون جهت جلوگیری از خطرات انتقال میکروبهای بیماری زایی، مانند هپاتیت و ایدز برگزار گردید.

شایان ذکر است این کارگاه دوروزه با تدریس طاهره نیک خواه کارشناس کنترل عفونت بیمارستان بهار شاهرود،مریم عنایت فرد و عصمت طحانیان کارشناسان مرکز مشاوره بیماری های رفتاری معاونت بهداشتی، با حضور ۶۰ نفر از پرستاران و بهیاران مراکز خدمات جامع سلامت،تشکیل شد.

M0H_0158