تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۲۰ دی , ۱۳۹۶

اخبار › بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی طرود/خانه بهداشت سطوه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

دکتر رضا چمن رئیس دانشگاه،دکتر احسان بینش معاون بهداشتی،مشاورو مدیر روابط عمومی،معاونان اجرایی، فنی، مسئولین و کارشناسان واحدهای ستادی معاونت بهداشتی،امروز صبح ۲۰ دی ماه سالجاری از مرکز خدمات جامع سلامت طرود و خانه بهداشت سطوه (در فاصله ۱۸۰کیلومتری با شاهرود) بازدید کردند.

دکتر چمن در این بازید در جریان ارائه خدمات بهداشتی وثبت افراد در سامانه یکپارچه بهداشت،قرار گرفت، وضمن بررسی و تحلیل شاخص های بهداشتی بر ارتقای کیفی خدمات تاکید نمود.

این مرکز دارای،پزشک، خانه بهداشت،آزمایشگاه،دندانپزشکی،داروخانه،واکسیناسیون،مامایی و مبارزه با بیماریها می باشد.

رئیس دانشگاه در خلال این بازدید از پایگاه اورژانس ، و پروژه های در حال ساخت این مرکز دیدن کردند.

در پایان دکتر چمن و هیئت همراه ضمن بازدید از خانه بهداشت روستای سطوه، ازنزدیک در جریان خدمات ارائه شده توسط کلینیک سیار دندانپزشکی که در همین روستا مستقر بود،قرار گرفتند.

M0H_0389