تاریخ ویرایش: شنبه, ۲۳ دی , ۱۳۹۶

اخبار › چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان شاهرود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان شاهرود با حضور مهندس خرم معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار شاهرود،دکتر بینش معاون بهداشتی،بخشدار مرکزی و مدیران دستگاه های اجرایی عضو این کارگروه در روز شنبه ۲۳ دی ماه سالجاری و در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

دکتر احسان بینش معاون بهداشتی ضمن خوشامد گویی به حاضرین درجلسه با اشاره به هفته بسیج ملی تغذیه، با شعار چاقی یا سلامتی،انتخاب با شماست، افزود: سلامتی دارای ۴ بعد جسمی،روانی،اجتماعی و معنوی است.

وی در ادامه اظهار داشت:در طرح تحول سلامت اقدامات بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفته، و دسترسی مردم به خدمات بهداشتی رشد چشمگیری داشته است.

ایشان در پایان سخنان خود، نقش همکاری بین بخشی سازمانها را در کنترل و پیشگیری بیماریها بسیار مهم توصیف کرد.

احمد خرم معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار از اقدامات دکتر محمدی معاون قبلی در معاونت بهداشت تشکر و انتصاب دکتر بینش به عنوان معاون بهداشتی دانشگاه را به ایشان تبریک گفتند.

درادامه این جلسه مصوبات جلسه قبلی مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه هر کدام از اعضای این کارگروه اقدامات انجام شده در رابطه با پیگیری مصوبات را ارائه نمودند.

شایان ذکر است این جلسه مصوباتی را به همراه داشت.