تاریخ ویرایش: یکشنبه, ۸ بهمن , ۱۳۹۶

اخبار › در آخرین روز از هفته ملی مبارزه با سرطان صورت گرفت.

برگزاری جشنواره سلامت و سبک زندگی سالم در روستای ابر.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

در آخرین روز از هفته ملی مبارزه با سرطان با حضور دکتر چمن ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود،ائمه جمعه شاهرود،بسطام،معاون استاندارو فرماندار شاهرود،مسئولین ادارات و کارشناسان معاونت بهداشتی با همراهی مردم روستای ابر در روز شنبه ۷ بهمن ماه در محل روستا، این جشنواره برگزار شد.

دکتر چمن در ابتدا با بیان برگزاری این جشنواره با محوریت تغذیه سالم و سبک زندگی سالم و با توجه به اینکه شرایط عمده مشکلات تعیین کننده سلامت ریشه در رفتارهای ناسالم دارند،افزود:عمده بیماریها و مرگ و میرها در دودهه قبل بیماریهای واگیر و عفونی بودند.

وی در ادامه گفت:در حال حاضر سیمای بیماریها تغییر پیدا کرده است و بیماری های قلبی عروقی،حوادث ترافیکی،سرطانها شایع ترین علت مرگ و میرها را تشکیل می دهند.

رییس دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بیان داشت: مشکل بعد ی تغییر ذائقه افراد است که به سمت غذاهای تهدیدکننده سلامت می رود که در کودکی و نوجوانی اگر اصلاح نشود در بزرگسالی به راحتی قابل اصلاح نخواهد بود.

وی در پایان سخنان خود بیان کرد:به طور مشخص باید در بحث عادات غذایی اصلاحات اساسی انجام داد و خودمراقبتی را در بحث اصلاح سفره غذایی به کار برد.

شایان ذکر است این جشنواره به همت معاونت بهداشتی ،مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قلعه نوخرقان و دهیاری روستای گردشگری ابر و با هدف استفاده بیشتر از غذاهای سنتی برگزار شد.