تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۱۱ بهمن , ۱۳۹۶

اخبار › بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و معاون بهداشتی از مراکز خدمات جامع سلامت/دیدار با امام جمعه بیارجمند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

دکتر چمن ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به اتفاق معاون بهداشتی ومسئولین واحدهای ستادی این معاونت،امروز چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه از مراکز خدمات جامع سلامت بیارجمند بازدید و در ادامه این بازدید با امام جمعه شهر بیارجمند دیدار و گفتگو کردند.

ریاست دانشگاه به همراه  معاون بهداشتی، ضمن بازدید از این مراکز،در جریان ارائه خدمات بهداشتی و ثبت افراد در سامانه الکترونیکی سیب قرار گرفته، و ضمن بررسی و تحلیل شاخصهای بهداشتی بر ارتقای کیفی خدمات تاکید نمودند.

شایان ذکر است در خلال این بازدیدها دکتر چمن و همراهان وی در دفتر امام جمعه شهر بیارجمند حاضر و با حجت الاسلام، احمدی دیدار و گفتگو کردند.