تاریخ ویرایش: دوشنبه, ۲۱ اسفند , ۱۳۹۶

اخبار › برگزاری جلسات هم اندیشی پزشکان خانواده و دست اندرکاران ستادی معاونت بهداشت شاهرود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

جلسه هم اندیشی پزشکان خانواده و دست اندرکاران ستادی معاونت بهداشت دانشگاه،با حضور دکتر بینش،معاونان فنی، اجرایی،کارشناسان اداره کل بیمه سلامت استان و پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت،در روزهای ۱۳ و ۲۰ اسفندماه سالجاری در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

با توجه  به اهميت برگزاري جلسات هم انديشي به منظور افزايش تعاملات سازنده در جهت اجراي هر چه مطلوب تر اهداف برنامه پزشك خانواده و بررسي ديدگاه ها ،پيشنهادات ،انتقادات و چالشهاي برنامه و بررسي راهكارهاي اجرائي مطابق با نسخه ۱۸ دستور عمل برنامه پزشك خانواده،  جلسات هم انديشي با حضور پزشكان خانواده ،دست اندر كاران ستادي برنامه و كارشناسان اداره كل بيمه سلامت استان در دو گروه برگزار گرديد .