تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۲۳ اسفند , ۱۳۹۶

اخبار › برگزاری جلسه هیئت امنای بهداشتی شهرستان شاهرود در معاونت بهداشتی.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

جلسه هیئت امنای بهداشتی شهرستان شاهرود با حضور دکتر قدسی پور معاون فنی ،محمد علینژاد معاون اجرایی معاونت بهداشت،بخشدار مرکزی شاهرود،بخشدار بسطام،دهیاران و اعضای هیئت امنای بهداشتی،روز سه شنبه ۲۲ اسفندماه سالجاری در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

زهرا قدسی پور معاون فنی معاونت بهداشت،ضمن خوشامد گویی و تشکر به خاطر شرکت در این جلسه، پیشاپیش سال نو را به همه تبریک گفتند، و برای همه سال خوبی را آرزو کردند.

ایشان در ادامه افزودند:مشارکت و همراهی اعضای هیات امنای مراکز خدمات جامع سلامت نقشی مهمی در ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی، در مناطق روستایی را به دنبال دارد.

وی خاطر نشان کرد : توجه بیشتر به جلسات هیات امنا و تقویت مشارکت آنها در تصمیم گیری ها و ارائه و اجرای راهکارها در برطرف نمودن مشکلات بهداشتی مناطق روستایی بسیار موثر و مفید می باشد.

در ادامه این جلسه،مهندس شیخ زاده کارشناس بهداشت محیط ستاد معاونت بهداشت،در رابطه با کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری، با محوریت بیماری هاری، ضرورت زنده گیری و اتلاف سگ های ولگرد در مناطق روستایی،توضیحات کاملی را ارائه نمودند.

در پایان این جلسه،مشکلات و نیازهای هیئت امنای بهداشتی،مورد بررسی قرار گرفت.