تاریخ ویرایش: سه شنبه, ۱۴ فروردین , ۱۳۹۷

اخبار › دیدار نوروزی دکتر بینش به اتفاق معاونان فنی، اجرایی و مسئولین واحدهای ستادی معاونت بهداشت با دکتر چمن ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

دکتر احسان بینش معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت شاهرود به اتفاق معاونان فنی،اجرایی و مسئولین واحدهای ستادی،امروز سه شنبه ۱۴ فروردین ماه ۹۷ با حضور در دفتر دکتر چمن رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود،ضمن تبریک سال جدید، با ایشان دیدار کردند.

دکتر بینش در ابتدا ضمن تبریک سال جدید به دکتر چمن،از تلاش و زحمات ریاست دانشگاه در سال قبل قدردانی کردند و پیام تشکر و قدردانی همه ی همکاران معاونت بهداشتی را بابت توجه به حوزه بهداشت اعلام کردند.

در ادامه این دیدار معاون بهداشتی افزود:امیدواریم در سال جدید، بتوانیم با همت و تلاش همه ی همکاران در معاونت بهداشتی، کیفیت خدمات ارائه شده به مردم را بالا ببریم و همانند سال قبل نسبت به سایر دانشگاه های علوم پزشکی در رتبه های بالاتری قرار بگیریم.

در ادامه این دیدار دکتر چمن رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود،ضمن تشکر از حضور معاون بهداشتی و همراهان وی،سال جدید را به همه تبریک گفتند، و از تلاش ها و زحمات آنان که منجر به موفقیت های متعدد دانشگاه در سال گذشته شد، تقدیر کردند.

ایشان در ادامه افزودند: از عملکرد معاونت بهداشتی راضی هستیم  و در سال جدید انتظارات بیشتری از این حوزه خواهیم داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود،با بیان اینکه دانشگاه ما جزء دانشگاه هایی است که در سامانه پیامکی نظرسنجی مراجعین به واحدهای ارایه خدمت، بالای ۹۲ درصد رضایت مندی داشته ایم تاکید کرد:این روند همچنان باید با تلاش و قوت بیشتری ادامه داشته باشد.

دکتر چمن در پایان اظهار امیدواری کرد: امسال با همت، تلاش،همدلی و وفاق شما همکاران و اساتید گرامی شاهد موفقیت های روز افزون دانشگاه باشیم.