تاریخ ویرایش: چهارشنبه, ۲۲ فروردین , ۱۳۹۷

اخبار › بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به اتفاق معاون بهداشتی ، از مرکز خدمات جامع سلامت کلاته خیج و خانه های بهداشت/ دیدار با امام جمعه کلاته خیج.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

دکتر رضا چمن رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود به اتفاق دکتر بینش معاون بهداشتی،مدیر حراست ،مدیر روابط عمومی،معاونان فنی و اجرایی و مسئولین واحدهای ستاد معاونت بهداشت در روز چهارشنبه ۲۲ فروردین ماه سال ۹۷ از مرکز خدمات جامع سلامت کلاته خیج و خانه های بهداشت، بازدید کردند.

ریاست دانشگاه و همراهان وی، ضمن بازدید از این مراکز،در جریان کیفیت ارائه خدمات بهداشتی به مردم این شهر قرار گرفته، و ضمن بررسی و تحلیل شاخصهای بهداشتی، بر ارتقای کیفی خدمات تاکید نمودند.

ایشان در پایان این بازدید و با توجه به تحقق شعار سال، حمایت از کالای ایرانی، دراین مرکز یکدستگاه اتوآنالایزر ساخت ایران(دستگاه اتوماتیک انجام آزمایشهای بیوشیمی خون) را که قادر است کلیه آزمایشات بیوشیمی ادرار و خون را بصورت اتوماتیک و با دقت،کیفیت و سرعت بالا انجام دهد راه اندازی کردند.

شایان ذکر است، در خلال این بازدیدها دکتر چمن و همراهان وی در دفتر امام جمعه شهر کلاته خیج حاضر و با حجت الاسلام، خداپرست دیدار و گفتگو کردند.